Accessibilitat

Accessibilitat www.aiguesvic.com és una web amb accés universal, independentment de les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals de les persones que la consulten i en el context en què ho fan (topologia del dispositiu, programari, velocitat de connexió,…). El lloc web aplica la normativa WAI (Web Accessibility Initiative) adoptada per la Unió Europea per eliminar […]

Accessibilitat
www.aiguesvic.com és una web amb accés universal, independentment de les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals de les persones que la consulten i en el context en què ho fan (topologia del dispositiu, programari, velocitat de connexió,…).

El lloc web aplica la normativa WAI (Web Accessibility Initiative) adoptada per la Unió Europea per eliminar les barreres que dificulten l’accés a la informació i la comunicació. Les pautes que proposa aquesta normativa pretenen guiar el disseny de les webs perquè el contingut es pugui convertir fàcilment a altres formats i fer que sigui comprensible i navegable.

El portal compleix els nivells 1, 2 i 3 de les pautes WCAG, aconseguint el nivell de conformitat “Triple A” (AAA).
Si té qualsevol problema per accedir al contingut de la web o si vol fer propostes de millora, pot dirigir-se mitjançant el formulari Contacta.

Excepcions

El portal web no contempla el seu funcionament sense Javascript o amb les fulles d’estil deshabilitades. Això és a causa que el producte amb el qual està desenvolupat no ho permet. De totes maneres, el fabricant sosté que:

El Javascript que s’utilitza no és intrusiu i per tant, no afecta ni redueix l’accessibilitat de l’aplicació.
Respecte a les fulles d’estil, considera que la informació (“contingut”) i la presentació han d’estar separades. És per això, que no és necessari que les fulles d’estil estiguin deshabilitades en el navegador posat que tots els navegadors suporten les fulles d’estil.

El fabricant i Aigües de Vic es comprometen a oferir un servei el més accessible possible en la mesura que les tecnologies emprades ho permetin.

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari hivern:
Oct-abril (inclosos)
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 14:30 h.
Dijous: de 8h. a 14h. i de 16h. a 19h.

Horari d’atenció presencial Especial COVID:
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 12h.
Dijous: de 8h. a 12h. i de 16h. a 19h.

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Urgències:
En cas d’una avaria urgent, fora d’horari d’oficines, es pot dirigir al telèfon 629 89 04 89 on s’atén les 24 hores del dia, incloent-hi els dies festius. (oficina tècnica)
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com

PROPERS TANCAMENTS D'AIGUA PREVISTOS: Mas El Corral de la Torra (Vic) - FER CONEXIONS Horari: El Dimarts 26 d'Octubre de 09:00 a 13:00 Disculpeu les molèsties. /

× Necessites ajuda?