Actualment es llegeix el 88,9% del parc de comptadors via tele-lectura, sobrepassant notablement la mitjana Espanyola

De la totalitat de comptadors dels quals Aigües de Vic i ATCA en subministren aigua, corresponent a la ciutat de Vic, Gurb, Santa Cecília i Muntanyola, es disposa de 22937 comptadors de tele-lectura i 1784 comptadors manuals. Correspon al 92,7% de comptadors de tot el parc amb tecnologia de tele-lectura, sobrepassant un 76,2% la mitjana Espanyola de comptadors de tele-lectura en les explotacions, situada en un 16,5%.

Cal remarcar l’alt rendiment en la utilització de la tele-lectura, ja que d’aquest 92,7% de comptadors de tele-lectura, se’n llegeixen el 95 % diàriament. Per tant s’acaben llegint el 88,9% de comptadors de tot el parc.

La tecnologia de tele-lectura utilitzada és la tecnologia de radio Wize, 169 MHz. Es llegeixen comptadors individuals i en edificis on els comptadors estan organitzats amb bateries via busos, transmissors connectats amb els comptadors a través del protocol regit per la UNE-82326.

Des d’Aigües de Vic i ATCA s’està treballant amb l’optimització de la tele-lectura ja que va directament lligada amb el rendiment hidràulic de la xarxa, amb una gestió més sostenible i amb un millor servei al ciutadà.

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari hivern:
Oct-abril (inclosos)
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 14:30 h.
Dijous: de 8h. a 14h. i de 16h. a 19h.

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Urgències:
En cas d’una avaria urgent, fora d’horari d’oficines, es pot dirigir al telèfon 629 89 04 89 on s’atén les 24 hores del dia, incloent-hi els dies festius. (oficina tècnica)
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com

NOTA INFORMATIVA: Pagaments - El BBVA, com a banc col·laborador en els pagaments no domiciliats, ha canviat les seves condicions SENSE PREVI AVÍS. Aquests canvis afecten els pagaments en efectiu a la finestreta del banc i a l’autoservei a través dels caixers automàtics. Actualment les formes de pagament que Aigües de Vic ofereix als abonats, són les següents: • Domiciliació bancària • Targeta: ◦ Caixers automàtics BBVA (El banc carregarà una comissió d’1€ als no clients del BBVA, que realitzin el pagament de 8h a 15h) ◦ Oficina Virtual ◦ Oficina d'Atenció al client • Efectiu: ◦ Caixers automàtics BBVA (El banc carregarà una comissió d’1€ als no clients del BBVA, que realitzin el pagament de 8h a 15h) ◦ Oficina del BBVA (comissió de 3€ pels no clients del BBVA) Des d’Aigües Vic lamentem aquesta situació i la manca de comunicació per part de l’entitat bancària. Per aquest motiu, volem informar i recomanar als nostres abonats les següents formes de pagament: - Domiciliació bancària - Oficina virtual Agraïm la vostra comprensió i us informem que estem treballant i valorant noves formes de pagament per oferir el màxim de facilitats als nostres abonats. /