Aigües de Vic fa donació a la UVic-UCC d’un espectròmetre d’absorció atòmica.

Aquest dimarts Aigües de Vic ha fet donació d’un espectròmetre d’absorció atòmica al Centre Tecnològic Beta de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.
Degut a la reestructuració del laboratori l’espectròmetre d’absorció atòmica havia deixat de ser necessari, però l’aparell estava en correcta estat de funcionament, i amb la voluntat i vocació de col·laborar amb els centres de recerca i ensenyament del territori es va oferir a la UVic-UCC. Aquest aparell per met mesurar metalls pesants en l’aigua i el sòl, segons declaracions de l’Anna Busquets responsable dels laboratoris del centre tecnològic disposar de l’espectròmtre els permetrà “complementar la capacitat analítica dels nostres laboratoris en els àmbits de l’aigua i dels sòls” i “Ens serà útil en pràcticament tots els camps d’estudi del cicle de l’aigua en què treballem, i ens permetrà fer una anàlisi acurada en aigües residuals, en processos de tractaments, en basses, pous, rius i fonts”.

https://www.uvic.cat/noticies/aigues-de-vic-fa-donacio-al-centre-tecnologic-beta-de-la-uvic-ucc-dun-aparell-per-mesurar

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari hivern:
Oct-abril (inclosos)
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 14:30 h.
Dijous: de 8h. a 14h. i de 16h. a 19h.

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Urgències:
En cas d’una avaria urgent, fora d’horari d’oficines, es pot dirigir al telèfon 629 89 04 89 on s’atén les 24 hores del dia, incloent-hi els dies festius. (oficina tècnica)
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com

NOTA INFORMATIVA: SERVEIS MÍNIMS - PROTOCOL PER A LA PREVENCIÓ I LA REDUCCIÓ DE LES CONSEQÜÈNCIES CAUSADES PEL CORONAVIRUS L’Oficina d’Atenció al client restarà tancada al públic fins a nou avís. Les consultes i tràmits es faran per les següents vies: Oficina Virtual (oficina.aiguesvic.com) - Consulta i impressió de factures - Pagament de factures - Sol·licitud d’altes (a través de l’apartat de contacte) - Canvi de dades bancaries - Consultes Correu electrònic (avsa@aiguesvic.com) - Sol·licituds d’altes - Consultes - Altres gestions Telèfon (938852500) - Consultes - Altres Gestions Caixers automàtics BBVA - Pagament de factures /