AIGÜES DE VIC GARANTEIX EL SUBMINISTRAMENT I QUALITAT DE L’AIGUA, IGUAL QUE ABANS D’AQUEST PERÍODE EXCEPCIONAL CAUSAT PEL COVID-19

Donat l’estat d’alerta per la propagació del covid-19 i atès el caràcter de servei essencial que representa el subministrament d’aigua potable, des d’Aigües de Vic S.A. es vol comunicar que en tot moment es garanteix la qualitat de l’aigua i el seu subministrament.

Els processos de potabilització, distribució i control de la qualitat de l’aigua continuen funcionant amb les mateixes garanties que abans d’aquest episodi.

Per tal de garantir la salut dels treballadors de l’empresa s’ha implantat un protocol de prevenció per evitar la transmissió del covid-19. Entre les mesures d’aquest protocol destaquen les següents:

– Es considera el teletreball com una mesura preventiva prioritària. En aquest sentit, tots els llocs susceptibles de poder fer aquesta modalitat el realitzaran.

– En els llocs de treball operatiu on és necessària l’assistència presencial, per tal de disminuir al màxim el risc de contagi, es realitzaran grups de treball independents evitant el contacte directe o indirecte.

– Es garanteix la resolució de totes les possibles urgències en els processos de potabilització i distribució.

– Es realitzaran només les actuacions de manteniment i operació estrictament necessàries, posposant la resta d’actuacions.

– Es restringeixen les visites de personal extern a les instal·lacions, a excepció dels casos imprescindibles, com poden ser transports de reactius i residus, i en aquests casos s’aplicaran totes les mesures de prevenció sanitàries necessàries.

– Es continua realitzant el control analític des del laboratori per mantenir les garanties sanitàries del servei segons el RD 902/2018.

– Es portaran a terme tots els protocols de prevenció recomanats per les autoritats per evitar la propagació del covid-19.

Aquestes mesures, a més de tenir com a objectiu garantir la salut dels treballadors, són necessàries per poder desenvolupar el servei amb totes les garanties a dia d’avui i en les properes setmanes.

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30
Dijous 15:00 a 16:30 (excepte juliol i agost)
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?