Aigües Vic fem un donatiu al centre Riudeperes pel projecte de teràpia aquàtica

L’empresa Aigües Vic, S.A. hem fet un donatiu al centre Riudeperes per tal que pugui continuar oferint el servei de teràpia aquàtica a les persones usuàries. Es tracta d’una proposta de mobilitat i benestar que s’ofereix a 16 de les persones ateses al centre i que permet que persones amb grans dificultats de mobilitat puguin realitzar exercici físic actiu en un entorn facilitador.

La teràpia s’organitza en 20 sessions repartides en 2 grups de participants que tenen edats compreses entre els 28 i els 59 anys, la meitat d’elles en procés d’envelliment. Els beneficis d’aquesta activitat són molt diversos ja que permet facilitar els moviments, millorar la musculatura debilitada, la coordinació i l’equilibri i disminueix les sensacions doloroses. Es tracta d’un espai on les persones usuàries que hi participen milloren el control respiratori, la capacitat cardiorrespiratòria, es faciliten les interaccions socials i el benestar personal.

Per tal de poder oferir aquesta proposta, cal comptar amb un vehicle adaptat, un cuidador, set persones voluntàries i una fisioterapeuta. D’aquesta manera, és possible desenvolupar correctament aquesta activitat que actualment es porta a terme a la piscina de Taradell on hi ha un espai adaptat que permet a les persones usuàries accedir a l’aigua. A més, els voluntaris són persones jubilades de Taradell que han triat fer un voluntariat de caràcter social i que han establert un important vincle amb les persones que hi participen.   

Des d’Aigües Vic, el seu president Jaume Ylla i la responsable de clients de l’entitat Anna Raga han valorat la tasca de Sant Tomàs a la comarca. El president de Sant Tomàs Joan Casany i la directora del centre Riudeperes Beth Puigdesens han agraït la generositat de l’empresa d’aigües que en diverses ocasions ja han fet donacions a l’entitat.     

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30
Dijous 15:00 a 16:30 (excepte juliol i agost)
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?