Aigües Vic planteja una bateria de mesures per millorar, encara més, la seguretat del Servei d’Atenció al Client i adaptar-se a les restriccions establertes per combatre la Covid-19

L’evolució de la crisi sanitària generada per la Covid-19 ens porta, com a societat, a establir uns comportaments i unes mesures de seguretat per frenar l’alt nivell de contagi. Aquest fet, juntament amb les recents restriccions establertes a Catalunya per frenar la propagació de la segona onada, ha estat l’impuls perquè Aigües Vic plantegi una sèrie de mesures que reforcin, encara més, la seguretat del seu Servei d’Atenció al Client.

La voluntat de l’empresa és continuar oferint un servei de qualitat i, per aquest motiu, reorganitza els seus canals d’atenció al client:

L’atenció presencial es farà a les oficines de dilluns a divendres de 8 a 12 h i dijous de 16 a 19 h, donant preferència a les visites concertades per cita prèvia; però es prioritza l’atenció no presencial a través de telèfon, whatsapp i correu electrònic, de dilluns a divendres de 8 a 15 h; i 24 hores a través de l’Oficina Virtual.

Aquestes mesures també volen afavorir i facilitar el sistema de pagament del servei d’aigua, que s’ha vist alterat a causa dels canvis en les condicions de pagament establerts des del BBVA. Des d’Aigües Vic, es recorda que el sistema més segur i efectiu és la domiciliació bancària, però també s’ofereixen altres canals que garanteixen la distància social i la comoditat de realitzar el tràmit des de casa: l’Oficina Virtual (24 h) i el telèfon d’atenció al client (mitjançant targeta). Igualment, es mantenen els canals presencials: a l’Oficina d’Atenció al Públic en horari concret per a pagaments, de 8 a 12 h (mitjançant targeta); i als caixers d’autoservei i oficines del BBVA, que han incorporat comissions bancàries als pagaments en metàl·lic i en targeta de crèdit en determinades franges horàries (1 euro als pagaments realitzats a través del caixer automàtic, de 8 a 15 h; i 3 euros als pagaments realitzats a través de finestreta als no clients de l’entitat). Des de l’empresa s’està treballant per oferir altres vies de pagament alternatives que es comunicaran en les properes setmanes.

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30
Dijous 15:00 a 16:30 (excepte juliol i agost)
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?