Avís de talls del subministrament d’aigua

Una de les últimes incorporacions pel què fa a eines digitals és el QGIS, programa amb el qual es gestiona la xarxa hidràulica i amb el que es duen a terme els talls del subministrament d’aigua, entre moltes altres funcionalitats. D’aquesta manera es calcula l’afectació del tall en si i se’n genera el plànol amb els punts de servei afectats. A la portada de la nostre web: https://aiguesvic.com es poden consultar tots els avisos de talls d’aigua, amb les franges horàries d’afecció i plànols.

A part de la pròpia informació que es pot trobar dels talls del subministrament d’aigua ( ja sigui a la web o els cartells que es pengen a les zones afectades ) des d’Aigües de Vic s’ha desenvolupat un programa, integrat al QGIS, per tal de dur a terme un enviament automàtic d’SMS en els abonats afectats pel tall, de tal manera que s’informa a l’abonat en el mateix instant que nosaltres activem l’ordre de tall, ja sigui un tall planificat, esporàdic o accidental, amb la previsió de temps prevista fora de servei.

Per tal d’informar del número de mòbil per ser avisat/da en cas de tall, o per comprovar si disposem del número de mòbil, es pot consultar a la nostre oficina virtual: https://oficina.aiguesvic.com.
En cas de no estar registrar/da a la nostre plataforma: https://oficina.aiguesvic.com/register

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari hivern:
Oct-abril (inclosos)
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 14:30 h.
Dijous: de 8h. a 14h. i de 16h. a 19h.

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Urgències:
En cas d’una avaria urgent, fora d’horari d’oficines, es pot dirigir al telèfon 629 89 04 89 on s’atén les 24 hores del dia, incloent-hi els dies festius. (oficina tècnica)
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com

NOTA INFORMATIVA: Pagaments - El BBVA, com a banc col·laborador en els pagaments no domiciliats, ha canviat les seves condicions SENSE PREVI AVÍS. Aquests canvis afecten els pagaments en efectiu a la finestreta del banc i a l’autoservei a través dels caixers automàtics. Actualment les formes de pagament que Aigües de Vic ofereix als abonats, són les següents: • Domiciliació bancària • Targeta: ◦ Caixers automàtics BBVA (El banc carregarà una comissió d’1€ als no clients del BBVA, que realitzin el pagament de 8h a 15h) ◦ Oficina Virtual ◦ Oficina d'Atenció al client • Efectiu: ◦ Caixers automàtics BBVA (El banc carregarà una comissió d’1€ als no clients del BBVA, que realitzin el pagament de 8h a 15h) ◦ Oficina del BBVA (comissió de 3€ pels no clients del BBVA) Des d’Aigües Vic lamentem aquesta situació i la manca de comunicació per part de l’entitat bancària. Per aquest motiu, volem informar i recomanar als nostres abonats les següents formes de pagament: - Domiciliació bancària - Oficina virtual Agraïm la vostra comprensió i us informem que estem treballant i valorant noves formes de pagament per oferir el màxim de facilitats als nostres abonats. /