Visió i objectius

Aigües de Vic, SA conscient que la gestió de l’abastament d’aigua potable és un servei essencial per a la societat, considera prioritari garantir el desenvolupament del procés conjunt de captació, tractament, distribució de l’aigua i l’atenció als clients amb la major qualitat, eficàcia i eficiència, tenint en compte en tot moment la preservació del medi ambient. […]

Aigües de Vic, SA conscient que la gestió de l’abastament d’aigua potable és un servei essencial per a la societat, considera prioritari garantir el desenvolupament del procés conjunt de captació, tractament, distribució de l’aigua i l’atenció als clients amb la major qualitat, eficàcia i eficiència, tenint en compte en tot moment la preservació del medi ambient.

Es desitja assolir la màxima satisfacció dels nostres clients del servei, valorant les seves necessitats i expectatives i considerant-les en l’establiment de la nostra estratègia

Com a empresa hem de permetre el desenvolupament de tot l’equip humà, així com afavorir la comunicació i transferència de coneixement.

Tenim el compromís amb la societat i l’entorn on es desenvolupen les nostres activitats, per això gestionem els nostres serveis des d’una perspectiva de forta sensibilització ambiental, analitzant formes de reducció de l’impacte ambiental, establint les mesures necessàries per prevenir la contaminació i permetent un ús racional dels recursos naturals.

Així mateix amb la nostra activitat estem compromesos amb una contribució divulgativa i fomentant la formació en el sector on actuem.

Tanmateix apostem per la tecnologia aplicada al nostre sector, i exemples d’això són la implantació de la tele lectura dels comptadors, la instal·lació d’analitzadors de clor en continu a la xarxa, l’automatització de la ETAP i dipòsits, la digitalització de les xarxes que gestionem mitjançant un Sistema d’Informació Geogràfica, etc.

Aigües de Vic, SA ha de ser líder en els serveis que ofereix i per això, la cultura de qualitat i medi ambient, la millora contínua i el principi d’excel·lència constitueixen el marc imprescindible en el qual hem de desenvolupar tots els nostres esforços per progressar i créixer en el nostra àmbit d’actuació de forma permanent.

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari hivern:
Oct-abril (inclosos)
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 14:30 h.
Dijous: de 8h. a 14h. i de 16h. a 19h.

Horari d’atenció presencial Especial COVID:
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 12h.
Dijous: de 8h. a 12h. i de 16h. a 19h.
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com

PROPERS TANCAMENTS D'AIGUA PREVISTOS: Pge. de la Creu del Marcé (Vic) - REPOSICIÓ VÀLVULA DE DESCÀRREGA. Horari: El Dimarts 21 de Març de 09:00 a 12:00 Disculpeu les molèsties. / PROPERS TANCAMENTS D'AIGUA PREVISTOS: C. del Virrei Avilés, 31 i 33 (Vic) - Canviar comptadors d'aigua. Horari: El Dimarts 21 de Març de 09:00 a 13:00 Disculpeu les molèsties. /

× Necessites ajuda?