Continuem subministrant l’aigua des de casa!

Tot i la situació que estem vivint aquests dies causada pel COVID-19, Aigües de Vic podem continuar subministrant aigua amb la mateixa qualitat que abans i protegint als treballadors, ja que disposem de les eines necessàries per gestionar pràcticament tots els processos de l’empresa remotament.

En el cas de producció, gestionem tota la planta potabilitzadora, dipòsits i elements de xarxa ( sondes, analitzadors en continu, etc. ) a través del sistema d’automatismes i SCADA, amb els quals es supervisa i s’actua sobre tots els processos de la potabilització.

El 90% dels comptadors disposen d’un sistema de telelectura que envia diàriament les lectures i ens permet analitzar els consums dels abonats, podent avisar de possibles fuites i facturar els consums trimestrals.

Des de l’oficina tècnica es porten a terme les tasques diàries de tractament i control de dades, gràcies a la infraestructura centralitzada de procés de la informació, la qual permet operar sobre tota la diversitat de dades i processos de forma unificada, a través de múltiples aplicacions finals com la de GIS (sistema d’informació geogràfica) o el GOT (gestor d’ordres de treball), totes elles accessibles remotament.

Pel que fa a l’atenció al client, aquest any hem estrenat la nova oficina virtual, molt intuïtiva, que permet a l’abonat controlar els seus consums, tenir un històric de les factures, fer consultes, pagaments, etc. A més, es disposa de múltiples canals de comunicació com la web, on hi ha una gran varietat de contingut, des de jocs a explicacions multimedia del cicle de l’aigua, el canal de Telegram @aiguesvic per estar el dia de les notícies més rellevants, i per descomptat continuem oferint atenció telefònica i via correu electrònic.

Tots aquests sistemes, igual que la resta que disposem ( telefonia, programa comercial, gestió del laboratori, comunicacions internes, etc.) són accesibles remotament ja que estan virtualitzats en el nostre centre de dades.

Gràcies a les inversions en tecnologia dels últims anys, disposem dels recursos suficients per tal que els treballadors puguin treballar des de casa, pràcticament igual com estarien treballant en els centres de l’empresa

#Totsacasa #ensensortirem #totanirabe #JoEmQuedoACasa

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30
Dijous 15:00 a 16:30 (excepte juliol i agost)
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?