Continuem subministrant l’aigua des de casa!

Tot i la situació que estem vivint aquests dies causada pel COVID-19, Aigües de Vic podem continuar subministrant aigua amb la mateixa qualitat que abans i protegint als treballadors, ja que disposem de les eines necessàries per gestionar pràcticament tots els processos de l’empresa remotament.

En el cas de producció, gestionem tota la planta potabilitzadora, dipòsits i elements de xarxa ( sondes, analitzadors en continu, etc. ) a través del sistema d’automatismes i SCADA, amb els quals es supervisa i s’actua sobre tots els processos de la potabilització.

El 90% dels comptadors disposen d’un sistema de telelectura que envia diàriament les lectures i ens permet analitzar els consums dels abonats, podent avisar de possibles fuites i facturar els consums trimestrals.

Des de l’oficina tècnica es porten a terme les tasques diàries de tractament i control de dades, gràcies a la infraestructura centralitzada de procés de la informació, la qual permet operar sobre tota la diversitat de dades i processos de forma unificada, a través de múltiples aplicacions finals com la de GIS (sistema d’informació geogràfica) o el GOT (gestor d’ordres de treball), totes elles accessibles remotament.

Pel que fa a l’atenció al client, aquest any hem estrenat la nova oficina virtual, molt intuïtiva, que permet a l’abonat controlar els seus consums, tenir un històric de les factures, fer consultes, pagaments, etc. A més, es disposa de múltiples canals de comunicació com la web, on hi ha una gran varietat de contingut, des de jocs a explicacions multimedia del cicle de l’aigua, el canal de Telegram @aiguesvic per estar el dia de les notícies més rellevants, i per descomptat continuem oferint atenció telefònica i via correu electrònic.

Tots aquests sistemes, igual que la resta que disposem ( telefonia, programa comercial, gestió del laboratori, comunicacions internes, etc.) són accesibles remotament ja que estan virtualitzats en el nostre centre de dades.

Gràcies a les inversions en tecnologia dels últims anys, disposem dels recursos suficients per tal que els treballadors puguin treballar des de casa, pràcticament igual com estarien treballant en els centres de l’empresa

#Totsacasa #ensensortirem #totanirabe #JoEmQuedoACasa

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari hivern:
Oct-abril (inclosos)
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 14:30 h.
Dijous: de 8h. a 14h. i de 16h. a 19h.

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Urgències:
En cas d’una avaria urgent, fora d’horari d’oficines, es pot dirigir al telèfon 629 89 04 89 on s’atén les 24 hores del dia, incloent-hi els dies festius. (oficina tècnica)
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com

NOTA INFORMATIVA: Pagaments - El BBVA, com a banc col·laborador en els pagaments no domiciliats, ha canviat les seves condicions SENSE PREVI AVÍS. Aquests canvis afecten els pagaments en efectiu a la finestreta del banc i a l’autoservei a través dels caixers automàtics. Actualment les formes de pagament que Aigües de Vic ofereix als abonats, són les següents: • Domiciliació bancària • Targeta: ◦ Caixers automàtics BBVA (El banc carregarà una comissió d’1€ als no clients del BBVA, que realitzin el pagament de 8h a 15h) ◦ Oficina Virtual ◦ Oficina d'Atenció al client • Efectiu: ◦ Caixers automàtics BBVA (El banc carregarà una comissió d’1€ als no clients del BBVA, que realitzin el pagament de 8h a 15h) ◦ Oficina del BBVA (comissió de 3€ pels no clients del BBVA) Des d’Aigües Vic lamentem aquesta situació i la manca de comunicació per part de l’entitat bancària. Per aquest motiu, volem informar i recomanar als nostres abonats les següents formes de pagament: - Domiciliació bancària - Oficina virtual Agraïm la vostra comprensió i us informem que estem treballant i valorant noves formes de pagament per oferir el màxim de facilitats als nostres abonats. /