El Congrés de l’Aigua 2023 destaca la importància de la digitalització en la gestió de l’aigua

El Congrés de l’Aigua del 2023 va tenir lloc a Tarragona els dies 21 i 22 de març, centrant-se en el tema “Adaptació de la gestió de l’aigua al nou entorn econòmic, social i tecnològic”. Aquest esdeveniment va ser organitzat per l’Associació Amics de l’Aigua, i va reunir professionals, empreses i institucions per debatre les darreres tendències en la gestió de l’aigua i els seus reptes en un context en constant evolució.

Aigües de Vic vàrem participar en el Congrés, realitzant una conferència titulada “Els Salt Tecnològic, cas Aigües de Vic”. A la presentació, l’Adrià Salvans, responsable de TI de l’empresa, va destacar la importància de la innovació tecnològica per a una gestió eficient de l’aigua.

L’Adrià Salvans va exposar com l’empresa ha aplicat tecnologies de última generació per millorar la seva eficiència i reduir el consum d’aigua. L’ús de sensors, sistemes de control automatitzat i intel·ligència artificial ha permès a Aigües de Vic adaptar-se a les necessitats canviants dels seus clients i garantir un subministrament d’aigua eficient i de qualitat.

A més de la presentació, Aigües de Vic també va participar en una taula rodona sobre la digitalització en el sector de l’aigua. El gerent de l’empresa, Guillem Treserra, va destacar com la digitalització ha transformat la forma de treballar d’Aigües de Vic i com han incorporat les dades per millorar la presa de decisions.

La taula rodona va destacar la importància de la digitalització en la gestió de l’aigua, especialment en un context en què la demanda d’aigua està augmentant i els recursos són limitats. Els participants van destacar la necessitat de desenvolupar solucions innovadores per millorar la gestió de l’aigua i assegurar la sostenibilitat a llarg termini.

En resum, el Congrés de l’Aigua del 2023 va ser un esdeveniment clau per als professionals del sector de l’aigua, que van tenir l’oportunitat de compartir coneixements i  aprendre les últimes tendències .

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30
Dijous 15:00 a 16:30 (excepte juliol i agost)
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?