Accesibilidad

Accessibilitat www.aiguesvic.com és una web amb accés universal, independentment de les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals de les persones que la consulten i en el context en què ho fan (topologia del dispositiu, programari, velocitat de connexió,…). El lloc web aplica la normativa WAI (Web Accessibility Initiative) adoptada per la Unió Europea per eliminar […]

Accessibilitat
www.aiguesvic.com és una web amb accés universal, independentment de les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals de les persones que la consulten i en el context en què ho fan (topologia del dispositiu, programari, velocitat de connexió,…).

El lloc web aplica la normativa WAI (Web Accessibility Initiative) adoptada per la Unió Europea per eliminar les barreres que dificulten l’accés a la informació i la comunicació. Les pautes que proposa aquesta normativa pretenen guiar el disseny de les webs perquè el contingut es pugui convertir fàcilment a altres formats i fer que sigui comprensible i navegable.

El portal compleix els nivells 1, 2 i 3 de les pautes WCAG, aconseguint el nivell de conformitat “Triple A” (AAA).
Si té qualsevol problema per accedir al contingut de la web o si vol fer propostes de millora, pot dirigir-se mitjançant el formulari Contacta.

Excepcions

El portal web no contempla el seu funcionament sense Javascript o amb les fulles d’estil deshabilitades. Això és a causa que el producte amb el qual està desenvolupat no ho permet. De totes maneres, el fabricant sosté que:

El Javascript que s’utilitza no és intrusiu i per tant, no afecta ni redueix l’accessibilitat de l’aplicació.
Respecte a les fulles d’estil, considera que la informació (“contingut”) i la presentació han d’estar separades. És per això, que no és necessari que les fulles d’estil estiguin deshabilitades en el navegador posat que tots els navegadors suporten les fulles d’estil.

El fabricant i Aigües de Vic es comprometen a oferir un servei el més accessible possible en la mesura que les tecnologies emprades ho permetin.

Información de contacto

Oficinas de atención al público
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horario invierno : Oct-abril (inclusive)
Lunes, martes, miércoles, y viernes: de 8h. a 14:30 h.
Jueves: de 8h. a 14h. y de 16h. a 19h.

Horario de atención presencial Especial COVID:
Lunes, martes, miércoles, y viernes: de 8h. a 12h.
Jueves: de 8h. a 12h. y de 16h. a 19h.
Urgencias:
T: 93 885 25 00

Uso exclusivo de reclamaciones
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina técnica y almacén
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratorio
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com

PRÓXIMOS CIERRES DE AGUA PREVISTOS: Pge. de la Creu del Marcé (Vic) - REPOSICIÓ VÀLVULA DE DESCÀRREGA. Horari: El Dimarts 21 de Març de 09:00 a 12:00 Disculpeu les molèsties. / PRÓXIMOS CIERRES DE AGUA PREVISTOS: C. del Virrei Avilés, 31 i 33 (Vic) - Canviar comptadors d'aigua. Horari: El Dimarts 21 de Març de 09:00 a 13:00 Disculpeu les molèsties. /

× Necessites ajuda?