L’OMS publica un document sobre el COVD-19 i el sector de l’aigua

L’OMS ha publicat un document en relació al COVD-19 amb algunes mesures, dades i recomanacions que fan referència al sector de l’aigua, i segur que són del teu interès. Les principals són les següents:
• No hi ha evidències de l’existència del virus en aigües superficials ni subterrànies
• Fins ara no s’ha trobat el virus en cap sistema d’abastament d’aigua i el nivell de risc és baix
• No es considera necessari l’aplicació de mesures addicionals en el sector
• Al tractar-se d’un virus “embolicat” és sensible a oxidants i a l’igual que altres coronavirus humans es considera susceptible a processos de cloració i desinfecció UV.
• Es consideren concentracions adequades de clor residual valors ≥ 0.5 mg / l després de 30 minuts de contacte amb pH <8.0 • Estudis indiquen que el virus pot romandre actiu durant dies o setmanes en aigua contaminada per femta • No hi ha evidències que el virus s'hagi transmès a través de sistemes de clavegueram amb o sense tractament d'aigües residuals Pots ampliar aquesta informació a través d'el document adjunt.COVID19

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari hivern:
Oct-abril (inclosos)
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 14:30 h.
Dijous: de 8h. a 14h. i de 16h. a 19h.

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Urgències:
En cas d’una avaria urgent, fora d’horari d’oficines, es pot dirigir al telèfon 629 89 04 89 on s’atén les 24 hores del dia, incloent-hi els dies festius. (oficina tècnica)
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com

NOTA INFORMATIVA: Pagaments - El BBVA, com a banc col·laborador en els pagaments no domiciliats, ha canviat les seves condicions SENSE PREVI AVÍS. Aquests canvis afecten els pagaments en efectiu a la finestreta del banc i a l’autoservei a través dels caixers automàtics. Actualment les formes de pagament que Aigües de Vic ofereix als abonats, són les següents: • Domiciliació bancària • Targeta: ◦ Caixers automàtics BBVA (El banc carregarà una comissió d’1€ als no clients del BBVA, que realitzin el pagament de 8h a 15h) ◦ Oficina Virtual ◦ Oficina d'Atenció al client • Efectiu: ◦ Caixers automàtics BBVA (El banc carregarà una comissió d’1€ als no clients del BBVA, que realitzin el pagament de 8h a 15h) ◦ Oficina del BBVA (comissió de 3€ pels no clients del BBVA) Des d’Aigües Vic lamentem aquesta situació i la manca de comunicació per part de l’entitat bancària. Per aquest motiu, volem informar i recomanar als nostres abonats les següents formes de pagament: - Domiciliació bancària - Oficina virtual Agraïm la vostra comprensió i us informem que estem treballant i valorant noves formes de pagament per oferir el màxim de facilitats als nostres abonats. /