Oferim un nou sistema d’alertes per controlar el consum i evitar el malbaratament d’aigua

Continuem la nostra aposta per la millora de l’atenció a l’abonat de la mà de l’evolució tecnològica de l’empresa.

La nova aplicació mòbil d’Aigües Vic permet rebre alertes sobre fuites, sobreconsums o absència de consum, a més d’altres funcionalitats relacionades amb la gestió del servei.

Aigües Vic estrena aplicació mòbil i un nou sistema d’alertes com a aposta per la millora de l’atenció a l’abonat. Continuem la nostra evolució tecnològica i permetem, als nostres abonats, rebre alertes via correu electrònic, amb la configuració a través de l’oficina virtual, i de notificacions al mòbil a partir de la instal·lació de la nova APP.

El nou sistema d’alertes, juntament amb la telelectura instal·lada al 100% dels comptadors, permet rebre informació sobre fuites i sobreconsums de manera gairebé immediata, minimitzant l’impacte ambiental i econòmic que suposen aquest tipus d’incidents. Les notificacions també permeten informar sobre comunicacions de l’empresa, alteracions al servei, mesures i consells específics o disposició de la factura, entre altres.

La millora de l’atenció i la comunicació amb l’abonat és un objectiu constant per a Aigües Vic, que recentment ja havíem realitzat millores a la pàgina web per habilitar-la com a eix central d’informació i comunicació. A través de la web i de l’aplicació mòbil, l’usuari rep informació relacionada amb avaries, talls i consums anòmals, que es complementa amb un missatge directe de text (SMS) i, amb la darrera innovació, amb alertes a través de notificacions al correu electrònic i al mòbil. A partir de la web i l’APP també es poden realitzar tràmits online (alta, baixa, canvi de nom, sol·licitud de l’escomesa, pagament de les factures, consulta del consum diari, consulta de les factures, cita prèvia…) i seguir l’actualitat de l’empresa en temes de divulgació i conscienciació.

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30
Dijous 15:00 a 16:30 (excepte juliol i agost)
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?