Política de privacitat

AIGÜES VIC S.A. Domicili Social: C/ de la Riera, 6. Baixos, 08500, Vic, Barcelona.

Data d’última actualització: 27 de gener de 2022.

  1. OBJECTE

La present política de privacitat regula el tractament de dades personals que es realitza a través de la pàgina web https://aiguesvic.com/ (en endavant, la “Pàgina Web”).

  1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

El responsable del tractament de les dades personals que es realitza a través de la Pàgina Web és la societat AIGÜES DE VIC, S.A. (en endavant, “Aigües Vic”), amb domicili social al carrer de la Riera, número 6, baixos (08500) Vic, NIF A-08076218, número de telèfon de contacte 93 885 25 00 i correu electrònic legal@aiguesvic.com.

Aigües Vic no es farà responsable de les polítiques de privacitat de les aplicacions de tercers a les que s’accedeixin a través de la Pàgina Web. L’usuari accepta que Aigües Vic en cap cas es farà responsable dels mateixos.

Aigües Vic es reserva el dret de modificar la present política de privacitat d’acord amb al seu propi criteri, o motivat per un canvi legal, jurisprudencial, o doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. L’ús de la web després dels canvis, implicarà l’acceptació dels mateixos.

  1. DADES PERSONALS

Aigües Vic recollirà exclusivament les dades personals adequades, pertinents i limitades al que sigui necessari en relació amb les finalitats per a les quals són tractades, segons corresponguin en cada cas.

L’usuari garanteix l’autenticitat de les dades comunicades i serà l’únic responsable de qualsevol manifestació falsa o inexacta.

  1. FINALITATS DEL TRACTAMENT

Les dades personals rebudes a través de la Pàgina Web es tractaran per a les finalitats següents, segons correspongui en cada cas:

  • Atendre les sol·licituds, peticions, consultes, dubtes, queixes o reclamacions que els usuaris dirigeixin a Aigües Vic.
  • Valorar els currículums vitae rebuts per a vacants presents o futures a cobrir a Aigües Vic.
  • Respondre a l’exercici dels drets de privacitat de l’usuari.
  1. LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

La base jurídica del tractament de les dades personals serà el compliment d’una obligació legal, en cas d’haver estat prestat en les finalitats següents:

  • Atendre les sol·licituds, peticions, consultes, dubtes, queixes o reclamacions que els usuaris dirigeixin a Aigües Vic.
  • Respondre a l’exercici dels drets de privacitat de l’usuari.

El tractament de les dades personals segons les finalitats esmentades és necessari perquè Aigües Vic pugui complir amb les obligacions que li imposa la legislació aplicable.

Finalment, la base jurídica del tractament de les dades personals serà el consentiment de l’usuari, en cas d’haver estat prestat en les finalitats següents:

  • Valorar els currículums vitae rebuts per a vacants presents o futures a cobrir a Aigües Vic.

 

L’usuari tindrà dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament previ a la seva retirada.

  1. DESTINATARIS 

Aigües Vic no vendrà les dades personals objecte dels seus tractaments. A més, no realitzarà cessions a tercers, excepte en cas d’obligació legal i a tercers subcontractats que precisin accedir a les dades per la prestació dels serveis que Aigües Vic els hagi contractat.

  1. TERMINIS DE CONSERVACIÓ

En cas que la base jurídica del tractament consisteix en el compliment d’una obligació legal, les dades seran conservades durant tot el període de temps que poguessin exigir-se responsabilitats a Aigües Vic segons estipula la llei aplicable.

En cas que la base jurídica del tractament consisteixi en el consentiment de l’usuari, les dades seran conservades mentre aquest no es revoqui. Els currículums vitae es conservaran durant un termini màxim de 3 anys, tenint en compte possibles futurs processos de selecció d’Aigües Vic, sempre que prèviament l’usuari no revoqui el consentiment prestat.

No obstant, en tot cas les dades personals es conservaran durant tot el període de temps que poguessin exigir-se responsabilitats a Aigües Vic segons estipula la llei aplicable, procedint, si escau, al bloqueig de les dades fins que hagi transcorregut el termini de prescripció corresponent.

  1. DRETS DELS USUARIS

L’informem que en qualsevol moment pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat respecte a les seves dades de caràcter personal previstes a la normativa en matèria de protecció de dades, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del document de identitat, al domicili d’Aigües Vic, al carrer de la Riera, número 6, baixos (08500) Vic o bé al correu electrònic legal@aiguesvic.com.

En cas de disconformitat en relació a la tramitació de les seves dades pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, organisme que ostenta l’autoritat de control en la matèria, ubicada al carrer Jorge Juan, número 6 (28001) Madrid (www.aepd.es).

Pots descarregar la política de privacitat en pdf aquí

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari hivern:
Oct-abril (inclosos)
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 14:30 h.
Dijous: de 8h. a 14h. i de 16h. a 19h.

Horari d’atenció presencial Especial COVID:
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 12h.
Dijous: de 8h. a 12h. i de 16h. a 19h.
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?