Representant d’Aigües de Vic assisteix a l’acte de reconeixement a les empreses col·laboradores del projecte ‘Punt de Partida

Ahir a la nit es va celebrar un acte d’agraïment i reconeixement a les empreses que han col·laborat amb el projecte “Punt de Partida”. Aquesta iniciativa sorgeix del Pla Educatiu d’Entorn i està enmarcada dins del Projecte Educatiu de Ciutat.

Aigües de Vic ha participat en aquest projecte durant els últims 3 anys. La nostra col·laboració i compromís amb la comunitat són una mostra de la nostra sensibilitat i preocupació pel desenvolupament de la societat a la ciutat de Vic.

El “Punt de Partida” és un programa dirigit als alumnes que estan cursant quart d’ESO o bé majors de 16 anys i que presenten dificultats per seguir els aprenentatges escolars. A través d’aquest projecte, se’ls facilita una empresa perquè puguin apropar-se al món laboral i adquirir experiència professional.

L’acte d’agraïment i reconeixement va tenir lloc per reconèixer la tasca i la col·laboració de les empreses que han participat en aquest programa. Les empreses han ajudat als alumnes a desenvolupar habilitats i competències professionals, així com també han contribuït al seu creixement personal i acadèmic.

En resum, l’acte d’agraïment i reconeixement és una mostra de la importància que té la col·laboració entre les empreses i les institucions educatives per afavorir la inserció laboral dels joves i la seva formació integral. Enhorabona a les empreses reconegudes i al projecte “Punt de Partida” per la seva tasca.

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30
Dijous 15:00 a 16:30 (excepte juliol i agost)
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?