Gestió i tractament d’aigües

Més de 60 anys proveint d’aigua al territori

Millorar la competitivitat de les indústries és la raó per la qual ambdues companyies de llarga trajectòria s’han aliat. D’un costat Aigües Vic, amb 60 anys d’experiència en la gestió del subministrament i l’abastament d’aigua; de l’altre, CiM Aigua, especialitzada en el tractament d’aigües residuals.

Fruit d’aquesta aliança, les empreses posen a la seva disposició un ampli equip humà i tecnològic focalitzat en la gestió eficaç de la depuració dels tractaments d’aigües, garantint el compliment de la legislació vigent. Aigües Vic i CiM Aigua ofereixen l’assessorament tècnic i el subministrament de productes que permetin a les empreses poder fer un desenvolupament econòmic compatible amb la protecció del medi ambient.


Serveis
  • Auditories d‘abocament i servei de laboratori
  • Assessorament tècnic de funcionament de plantes de tractament
  • Manteniments preventius i correctius d‘equips de tractament
  • Subministrament de productes químics
  • Explotacions outsourcing
  • Gestió ambiental
  • Enginyeria
  • Construcció

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari hivern:
Oct-abril (inclosos)
Dilluns, dimarts, dimecres, i divendres: de 8h. a 14:30 h.
Dijous: de 8h. a 14h. i de 16h. a 19h.

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Urgències:
En cas d’una avaria urgent, fora d’horari d’oficines, es pot dirigir al telèfon 629 89 04 89 on s’atén les 24 hores del dia, incloent-hi els dies festius. (oficina tècnica)
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com

NOTA INFORMATIVA: SERVEIS MÍNIMS - PROTOCOL PER A LA PREVENCIÓ I LA REDUCCIÓ DE LES CONSEQÜÈNCIES CAUSADES PEL CORONAVIRUS L’Oficina d’Atenció al client restarà tancada al públic fins a nou avís. Les consultes i tràmits es faran per les següents vies: Oficina Virtual (oficina.aiguesvic.com) - Consulta i impressió de factures - Pagament de factures - Sol·licitud d’altes (a través de l’apartat de contacte) - Canvi de dades bancaries - Consultes Correu electrònic (avsa@aiguesvic.com) - Sol·licituds d’altes - Consultes - Altres gestions Telèfon (938852500) - Consultes - Altres Gestions Caixers automàtics BBVA - Pagament de factures /