Aigües Vic col·labora amb FEM DEO per impulsar la figura de la dona empresària

Aigües Vic col·labora amb FEM DEO per impulsar la figura de la dona empresària

Empresàries d’Osona van reunir-se en el marc del FEM DEO (Fem Dona Empresa Osona) per conèixer-se i acordar els focus per fer visible la figura de la dona empresària al territori. Aigües Vic, com a empresa col·laboradora del FEM DEO, de la mà del gerent Guillem Treserra, va participar activament en la trobada que va apostar per seguir organitzant activitats de forma continuada, generar coneixement enriquidor vinculat amb la dona empresària i establir xarxa de contactes entre el sector femení per afavorir una relació més propera, d’ajuda i de col·laboració. Les assistents també van manifestar la voluntat d’obrir el FEM DEO al sector masculí per generar trobades conjuntes i fomentar una manera de viure i entendre l’empresa al costat de totes les persones. 

Qui també va participar a la trobada van ser les entitats organitzadores: Josep Pujades, de la Cambra de Barcelona; Bet Piella, de Creacció, Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement; i Gemma Vivet, del Consell Empresarial d’Osona. I els representants de les entitats patrocinadores de l’acte: Josep Maria Gutiérrez Caracuel, de Banc Sabadell; Quim Bosch, de Consultoria Bosch; i Guillem Treserra, d’Aigües Vic

En aquest sentit, Aigües Vic seguirà apostant i col·laborant amb el grup per manifestar la necessitat de donar veu a les dones, reafirmant el seu compromís amb la igualtat i la diversitat al món empresarial.

Dones i empreses

FEM DEO és una entitat sense ànim de lucre del Consell Empresarial d’Osona que vetlla per estructurar el paper de la dona dins de l’empresa a Osona. Des del grup s’organitzen diverses accions amb la finalitat de reforçar l’ecosistema empresarial del nostre territori. La idea és desenvolupar estratègies conjuntes per avançar de manera exponencial. 

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30
Dijous 15:00 a 16:30 (excepte juliol i agost)
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?