Aigües Vic ofereix a les escoles l’oportunitat de descobrir el cicle de l’aigua amb el projecte “Del Riu a l’Aixeta”

Visita escolar a la ETAP d'Aigües Vic

Aigües Vic convida totes les escoles a participar en el projecte educatiu Del Riu a l’Aixeta, una activitat que permet als alumnes conèixer de primera mà el procés de tractament de l’aigua potable i el seu recorregut des que es capta del riu fins que arriba a les nostres aixetes. Aquesta iniciativa, adreçada als alumnes de primària, combina l’educació ambiental amb una experiència pràctica i lúdica que fomenta la consciència sobre l’ús responsable de l’aigua.

El curs passat, 520 alumnes van participar en aquesta activitat educativa, visitant l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) d’Aigües Vic. Durant la visita, els estudiants poden veure en directe com es tracta l’aigua per fer-la potable, a més de participar en un tast d’aigües on es desafien a identificar diferents tipus d’aigua, incloent-hi aigua de l’aixeta, aigua filtrada amb carbó actiu, aigua de font natural i aigua embotellada.

Una experiència completa per als alumnes

L’activitat està dissenyada per complementar els coneixements adquirits a l’aula sobre el cicle urbà de l’aigua, l’ecologia i la sostenibilitat. A més de la visita i el tast, els estudiants aprendran la importància de cuidar aquest recurs natural i les diferents fases que garanteixen que l’aigua arribi a les llars en condicions òptimes de qualitat.

Reserva la teva visita

Si sou una escola interessada a participar, podeu reservar la vostra visita al projecte “Del Riu a l’Aixeta” contactant directament amb Aigües Vic. No deixeu passar l’oportunitat de fer viure als alumnes una experiència única que els permetrà conèixer l’aigua de manera diferent i fomentar una actitud responsable cap a aquest recurs essencial.

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30
Dijous 15:00 a 16:30 (excepte juliol i agost)
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?