Gurb canvia el seu model tarifari

S’ha canviat el model tarifari de Gurb. Fins ara es pagava un consum mínim que a vegades no es feia servir, aquest mínims s’han eliminat i ara es pagarà pel que es gasta. El nou sistema s’han establert 3 trams de tarifes que van en funció del consum i s’ha afegit un concepte nou que és la Quota Fixa. Per tan tothom pagarà la Quota Fixa i la part variable anirà en funció del consum de cadascú. Aquest canvi té diversos objectius:

Penalitzar els consums elevats: Amb aquest sistema, les persones que utilitzen una gran quantitat d’aigua hauran de pagar més. Això té com a objectiu incentivar l’estalvi d’aigua i promoure una utilització més responsable del recurs hídric.

Fomentar l’estalvi d’aigua: Al eliminar el consum mínim, es crea un incentiu per a les persones a reduir el seu ús d’aigua i evitar el desaprofitament.

Establir trams de tarifes: S’han creat tres trams de tarifes en funció del consum. Això significa que pagaràs diferents tarifes per l’aigua que consumeixis en funció de la quantitat. Normalment, els primers trams tenen tarifes més baixes, mentre que els trams superiors tenen tarifes més elevades.

Introduir una quota fixa: La quota és per cobrir els costos de manteniment i infraestructura del servei d’aigua independentment de si hi ha consum o no.

En resum, el nou model tarifari té com a objectiu principal fomentar l’estalvi d’aigua, eliminar els consums mínims i fer que els usuaris paguin de manera més justa en funció del seu consum real.

Informació de contacte

Oficines d’atenció al públic
C/ de la Riera, 6 08500 Vic
T: 93 885 25 00

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30
Dijous 15:00 a 16:30 (excepte juliol i agost)
Urgències:
T: 93 885 25 00

Ús exclusiu de reclamacions
T: 900 103 237
avsa@aiguesvic.com
Oficina tècnica i magatzem
C/ Santiago Ramón y Cajal, 60 - 08500 Vic
T: 93 881 41 65
ETAP / Laboratori
Camí de Malars s/n
(Ctra Vic-Manlleu km. 6)
08503 Gurb de la Plana
T: 93 851 30 64 laboratori@aiguesvic.com
× Necessites ajuda?